Jouw succesvolle webwinkel laten maken?

Als je een betrouwbare webwinkel wilt laten maken, ben je bij E-Commerce bureau BVB Media aan het juiste adres. BVB Media levert webshops op maat, die vertrouwen uitstralen, goed vindbaar zijn op het internet en zo direct bijdragen aan jouw online succes! Binnen de webwinkels, of webshops, zijn ook talloze extra functies mogelijk; denk hierbij aan kortingsmodules of integratie van social media. BVB Media biedt de unieke combinatie van de technische realisatie van je webwinkel én de marketing ondersteuning. Zo kunnen we je volledig adviseren en informeren over marketingtechnische zaken om jouw webwinkel optimaal te laten converteren.

Verschillende CMS systemen

Als je een webwinkel wilt laten maken, dien je rekening te houden met diverse factoren. Afhankelijk van jouw wensen, maken wij een keuze voor het juiste CMS-systeem. Zo ontwikkelen wij webwinkels met het in eigen huis ontwikkelde TYPO3 Multishop, maar ons team heeft ook ruime ervaring met WordPress WooCommerce & OpenCart. Met welk CMS-systeem je webwinkel ook gemaakt wordt, hij is altijd gebruiksvriendelijk. Je kunt zelf eenvoudig producten bewerken, producten toevoegen of een compleet nieuw assortiment implementeren.

Webshop betalingen      

BVB Media adviseert op alle vlakken. Wij helpen je volledig wanneer je een webshop wilt laten maken. We zoeken mee naar de meest geschikte betalingsprovider, maar ook integreren wij al jouw gewenste betalingsmogelijkheden eenvoudig in uw webshop. Zo kunt je jouw bezoekers in je webwinkel laten betalen bijvoorbeeld via PayPal, creditcard of iDeal. Wij ontzorgen je daarmee volledig.

Marketing voor je webwinkel

Om jouw webwinkel succesvol te maken, biedt BVB Media je uitgebreide marketing ondersteuning. Hoe maakt je van jouw bezoekers trouwe klanten? Hoe geeft je jouw bezoekers vertrouwen in jouw service als webwinkel? Hoe kunt je social media inzetten om jouw webwinkel tot een groot succes te maken? Welke zoekwoorden zijn eigenlijk interessant voor jouw winkel om bovenaan in  te staan? Naast de realisatie van de webwinkel bieden wij ook volledige webwinkel marketing en ondersteuning.

Vertrouwen in je webwinkel

Zaken doen op het internet wordt steeds eenvoudiger. Steeds meer aankopen worden online gedaan. Men moet echter wel voldoende vertrouwen in de webwinkel hebben om binnen de webwinkel ook betalingen te doen. Het is dus van belang dat je webwinkel vertrouwen uitstraalt. Een belangrijk onderdeel binnen de webshop marketing is daarom de conversie optimalisatie.

Webshop optimalisatie

Als je jouw webshop hebt geopend, is het van groot belang om aan relevante bezoekers te komen. Door je doelgroep juist te segmenteren, kunnen wij door middel van internet marketing jouw webwinkel tot een succes maken. Door de inzet van zoekmachine optimalisatie, social media marketing en e-mailmarketing komt de webwinkel in beeld bij de juiste personen! In combinatie met de juiste uitstraling en een interessant aanbod kan dit resulteren in een online winkel die garant staat voor een mooie omzet.

 

Mogen wij ook
jouw website bouwen?

Wij bouwen jouw website met passie voor ons vak.