Cases

Een greep uit de cases waar we met veel plezier prachtige websites en super snelle webshops van hebben gemaakt. 
Zoals je ziet werken we voor klanten uit zowel Waalwijk, Veghel, Den Bosch en Eindhoven. Maar zit jouw bedrijf toevallig in Breda, Zevenaar of Tiel? Geen probleem, wij drinken graag een kop koffie met jou om te bespreken hoe we de omzet van jouw webshop samen kunnen verhogen.

PlatteTV
  • Webshop ·
PlatteTV wil de snelste en meest innovatieve webshop hebben, om zo in lijn van de producten vooruitstrevend te blijven. Een super uitdaging voor BVB Media.
Bekijk deze case
  • Webshop ·
Toen LedKoning tegen de grenzen van de mogelijkheden aanliep van een standaard webshop kreeg BVB Media de uitdaging om de wensen op maat te vervullen.
Bekijk deze case
Hoeflake
  • Website ·
Hoeflake kwam bij BVB Media om de huidige website in een nieuw jasje te steken. Nadat we een prachtige website hebben neergezet kwam het verzoek voor een webshop.
Bekijk deze case
De Isolatieshop
  • Webshop ·
Kennis van beide partijen heeft ervoor gezorgd dat de Isolatieshop samen met BVB Media de webshop naar een hoger niveau heeft weten te tillen.
Bekijk deze case
  • Webshop ·
Op advies van het marketingbureau kwam Caliber bij BVB Media terecht met het verzoek om een SEO geoptimaliseerde B2C shop te realiseren.
Bekijk deze case
Hooymans
  • Webshop ·
Hooymans had behoefte om zijn website eenvoudig zelf aan te kunnen passen. BVB Media heeft het CMS TYPO3 ingezet, zodat Hooymans zelf de inhoud kan beheren.
Bekijk deze case
All articles loaded
No more articles to load

Mogen wij ook
jouw website bouwen?

Wij bouwen jouw website met passie voor ons vak.