WordPress website
TYPO3 webshop
React webshop
Angular webshop
Magento webshop

Contactgegevens

BVB Media B.V.
Maasdijk 62
5308 JD Aalst Gld
Nederland

Telefoon: 0418 – 820 211
E-mail: cloudflare@bvbmedia.nl

Openingstijden

We zijn elke werkdag aanwezig
van 09:00 tot 17:00.

WordPress website
TYPO3 webshop
React webshop
Angular webshop
Magento webshop

Cloudflare

BVB Media is certified partner van Cloudflare, het bedrijf voor performance en betrouwbaarheid

Cloudflare als CDN

Cloudflare is een content delivery network (CDN) dat de prestaties en beveiliging van elke website en webshop op zijn netwerk verbetert en beschermt tegen een breed scala aan bedreigingen en aanvallen. Meer dan 16.000.000 websites draaien op het Cloudflare-netwerk, van individuele blogs tot e-commercesites tot websites van Fortune 500-bedrijven en nationale overheden.

Cloudflare kan bijna een biljoen maandelijkse pageviews genereren – meer dan Amazon, Wikipedia, Twitter, Zynga, AOL, Apple, Bing, eBay, PayPal en Instagram gecombineerd – en meer dan 25% van de internetpopulatie stroomt regelmatig door ons netwerk.

Websites gerealiseerd
0
Modules ontwikkeld
0 +
Jaar ervaring
0

Hoe werkt Cloudflare?

Cloudflare verhoogt de snelheid en veiligheid van jouw website.
Cloudflare maakt het voor elke site gemakkelijk om net zo snel en veilig te zijn als de bekende internetreuzen.
Cloudflare is ontworpen om een hostingplatform te maken sneller, veiliger en betrouwbaarder te maken.
Cloudflare beheert 180 datacenters  strategisch gelegen over de hele wereld. Wanneer je  jouw site host via BVB Media, leiden we het verkeer via het dichtstbijzijnde datacenter.

Terwijl het verkeer door de datacenters loopt, bepalen we op een intelligente manier welke delen van jouw website statisch of dynamisch zijn. De statische gedeelten worden voor een korte periode in de cache opgeslagen op onze servers, meestal minder dan 2 uur voordat we controleren of ze zijn bijgewerkt. Door de statische delen van de site automatisch dichter bij je bezoekers te brengen, verbetert de algehele prestatie van jouw site aanzienlijk.

Cloudflare’s intelligente caching-systeem betekent ook dat je bandbreedte bespaart, dat betekent dat je geld bespaart en de belasting van de servers verlaagt, wat betekent dat jouw webapplicatie sneller en efficiënter dan ooit zal draaien. Cloudflare-klanten zien gemiddeld 60% minder bandbreedtegebruik en 65% van alle verzoeken aan hun servers. Het algehele effect is dat Cloudflare de laadtijd voor pagina’s op jouw site doorgaans met 50% verkort, wat een grotere betrokkenheid en gelukkigere bezoekers betekent.

Uitgebreide webbeveiliging

Begin 2016 heeft Cloudflare enige van de grootste gedistribueerde Denial of Service (DDoS) -aanvallen ooit meegemaakt en beperkt. Naarmate dergelijke aanvallen toenemen, wordt Cloudflare alleen maar beter om websites te beveiligen.
Deze beveiligingsmaatregelen bieden een breed scala aan beveiligingen tegen aanvallen zoals DDoS, hacking of spam, ook tegen blog of een reactieformulier. Het krachtige van onze aanpak is dat het systeem slimmer wordt naarmate er meer sites deel uitmaken van de Cloudflare-community. We analyseren de verkeerspatronen van honderden miljoenen bezoekers in realtime en passen de beveiligingssystemen aan om ervoor te zorgen dat er goed verkeer doorkomt en slecht verkeer wordt gestopt.
Na verloop van tijd is ons doeldan ook niets minder dan aanvallen tegen websites een overblijfsel van de geschiedenis te maken. En gezien onze schaal en de miljarden verschillende aanvallen die we elk jaar zien en verwerken, zijn we goed op weg om dit te bereiken voor sites op het Cloudflare-netwerk.

Contactgegevens

BVB Media B.V.
Maasdijk 62
5308 JD Aalst Gld
Nederland

Telefoon: 0418 – 820 211
E-mail: cloudflare@bvbmedia.nl

Openingstijden

We zijn elke werkdag aanwezig
van 09:00 tot 17:00.