Over ons

BVB Media: innoverende Speed Freaks voor jouw online succes

BVB Media is trots op onze kennis van zaken. Door jarenlange ontwikkeling en research weet ons deskundige team precies wat er speelt en hoe we onze producten voor deze markt kunnen inzetten. Dat maakt BVB Media de beste in wat zij doet.

Topkwaliteit, snelheid, klantgerichtheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel; gebaseerd op het principe dat wij alleen succesvol zijn, als jij dat bent.
Wij realiseren jouw online droom, in jouw online werkelijkheid!

BVB Media is uniek doordat je altijd direct in contact staat met ons. Door niet alleen onze technische kennis, maar ook vele jaren commerciële ervaring denken we met je mee zodat jouw website of webshop in korte termijn een succes wordt. Vele bedrijven in onze omgeving, zoals Zaltbommel, Den Bosch en Gorinchem hebben ons al weten te vinden. Zij ondernemen inmiddels met een eigen webshop en vertrouwen op onze backup en continue service.

Door onze gunstige locatie in het midden van Nederland, kunnen we onze klanten makkelijk bezoeken en zijn onze klanten dan ook over het gehele land te vinden. Maar daar houdt BVB Media niet op, want ook buiten de landsgrenzen, tot aan de andere kant van de wereld hebben we uitdagende projecten lopen.

Ons motto is “Een website is geen doel, het is een middel om jouw doel te bereiken“.

Wij zijn pas tevreden, wanneer jij tevreden bent

Bas van Beek

Owner BVB Media

Met veel plezier is gewerkt aan bovenstaand project; Isolatieshop

Een jonge onderneming uit Zevenaar die zich compleet toegelegd heeft op het leveren van duurzame en betaalbare isolatie. Door een niet alleen een aantrekkelijke, maar ook functionele website te maken voor Isolatieshop, hebben zij de omzet kunnen verhogen en de onderneming kunnen uitbreiden waarbij ook bestaande klanten efficiënter geholpen kunnen worden.

 

Mogen wij ook
jouw webshop bouwen?

Maatwerk webshops ontwikkelen wij in het FTLShop platform