WordPress website
TYPO3 webshop
React webshop
Angular webshop
Magento webshop

Contactgegevens

BVB Media B.V.
Maasdijk 62
5308 JD Aalst Gld
Nederland

Telefoon: 0418 – 820 211
E-mail: sales@bvbmedia.nl

Openingstijden

We zijn elke werkdag aanwezig
van 09:00 tot 17:00.

WordPress website
TYPO3 webshop
React webshop
Angular webshop
Magento webshop

Geschiedenis van BVB Media

De geschiedenis van BVB Media vind zijn oorsprong in het jaar 2000, niet alleen uit passie, maar ook een behoefte. De behoefte om de huidige ontwikkelingen van websites, maar met name de flinke stijging van webshops verder te ontwikkelen en te innoveren.

Waar zag BVB Media de kansen om te innoveren?

Al vele klanten gingen je voor om een nieuwe website of snelle webshop te laten maken door BVB Media. Wij maken maatwerk webshops en websites, waardoor je uniek bent in de ontwerp van jouw webshop. Al tijdens het ontwerp, houden we er rekening mee om de snelheid te optimaliseren. Want een snelle webshop, zorgt voor een hoge ranking in Google, daardoor word je beter gevonden.

0
Websites gerealiseerd
0 +
Modules ontwikkeld
0
Jaar ervaring

Hoe wil BVB Media de markt verbeteren?

Onze werkwijze is altijd persoonlijk en afgestemd op jou. Bij voorkeur gaan we om de tafel zitten om te horen en te “voelen” wat je graag wilt dat de website uitstraalt. Dit kunnen we zowel bij ons op kantoor in regio Zaltbommel doen, maar ook op locatie bij jou.
Vervolgens bepalen we wat we nodig hebben om jouw droom om te zetten in een online werkelijkheid. We maken een urenschatting voor de werkzaamheden, waarbij we transparant de uren specificeren. Daarna sturen we je een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring gaan we direct aan de slag. De geschiedenis leert ons dat we beter een goede start vanaf het begin kunnen maken!

BVB Media vanaf het begin.

Bij het maken van een website komt natuurlijk meer kijken dat alleen het ontwerp. Bij BVB Media maak je gebruik van Full-Service. Dat wil zeggen dat wij zorg dragen voor het gehele proces. Daarna kan je met trots je nieuwe website presenteren! Bekijk hieronder de geschiedenis van BVB Media

maart 2020

BVB Media heeft een nieuwe website gelanceerd waar inhoudelijk meer uitleg en informatie over het in-house ontwikkelde product gevonden kan worden: FTLShop, Faster Than Light

maart 2020

januari 2020

Inmiddels heeft BVB Media de eerste webshop live op het geheel vernieuwde React platform. Obatala.nl is de ideale testcase voor deze grootse innovatie. Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe website waar alles over dit platform zal worden uitgelegd. We weten zeker dat jij daarna net zo enthousiast zal zijn!

januari 2020

On the way...

Nieuw Front-end

React Front-end, BVB Media is ondertussen al ruim een jaar bezig met de realisatie van een nieuw webshop platform, ontwikkeld op een React platform en met TYPO3 Multishop als backend. De verwachting is dat dit eind 2019 als product op de markt zal komen.

On the way...

februari 2019

React

BVB heeft React omarmd. React is ontwikkeld door Facebook en maakt het mogelijk om websites nog sneller te laden. Ook is ontwikkeling en onderhoud minder tijdrovend, dus voordeliger.

februari 2019

januari 2019

TYPO3 Multishop

Typo3 Multishop is inmiddels 70.000 keer gedownload, een mijlpijl! Dit door BVB Media gebouwde platform wordt wereldwijd ingezet door TYPO3 bedrijven. 

januari 2019

september 2018

Ontwikkeling Angular

Voor een specifieke opdrachtgever is een maatwerk Angular webshop succesvol ontwikkeld

september 2018

april 2011

Ontwikkeling Flex Editor

Flex Editor is een tool waarmee (d.m.v. Flash) bedrukte t-shirts konden worden samengesteld.

april 2011

maart 2010

TYPO3 Multishop

Na 8 jaar te hebben gewerkt met open source systeem: OSCommerce, werd het tijd om een eigen in-house oplossing te ontwikkelen.

BVB Media is begonnen met het programmeren van een eigen E-Commerce platform: TYPO3 Multishop 

maart 2010

januari 2008

Bedrijfsvorm wijziging

BVB Media is overgegaan van een eenmanszaak naar een besloten vennootschap.

januari 2008

september 2006

Marktgigant

BVB Media is een eigen vraag&aanbod platform gaan ontwikkelen: Marktgigant.

Via Marktgigant kunnen particulieren en bedrijven gratis advertenties plaatsen.

september 2006

juni 2005

Eigen facturatie systeem

Bij een webshop hoort een facturatie systeem. BVB Media kreeg al snel in de gaten dat de meeste systemen niet goed genoeg samenwerkten met de webshop. Daarom hebben we een facturatie en abbonnementen systeem ontwikkeld: Totalizer. 

juni 2005

augustus 2004

Nieuwe webshop ontwikkeld

Na het succes van MusicStore kreeg BVB Media het verzoek van Rigu Sound B.V. om een webshop te ontwikkelen waarbij meer de 200 muziekwinkels online konden bestellen.

augustus 2004

juni 2003

MusicStore

BVB Media heeft de eerste shop ontwikkeld met OSCommerce; MusicStore

juni 2003

februari 2002

Ontwikkeling E-Commerce

We zijn begonnen met het pionieren binnen E-Commerce, een groeiende markt waar BVB Media kansen zag voor verbetering. We zijn begonnen met het verbeteren van de standaard OSCommerce versie

februari 2002

januari 2001

Eerste grote maatwerk

In het jaar 2001 is BVB Media begonnen met zijn eerste uitgebreide maatwerk opdracht. Een website ontwikkelen voor GSM Markt B.V.

Op de website moest het voor consumenten mogelijk zijn om een telefoonabonnement af te sluiten bij verschillende providers. Wat nu gebruikelijk is, was op dat moment innovatief!

Nadat de klant zijn gegevens had ingevuld kregen zij een printbaar contract die er per provider anders uitzag. 

januari 2001

januari 2000

Oprichting BVB Media

BVB Media is een feit. 
Op dit moment houdt BVB Media zich bezig met:

  • Maatwerk (web)applicaties
  • Netwerkbeheer diensten voor de zakelijke markt (Microsoft NT4 MCSE)
januari 2000

Contactgegevens

BVB Media B.V.
Maasdijk 62
5308 JD Aalst Gld
Nederland

Telefoon: 0418 – 820 211
E-mail: sales@bvbmedia.nl

Openingstijden

We zijn elke werkdag aanwezig
van 09:00 tot 17:00.