WordPress website
TYPO3 webshop
React webshop
Angular webshop
Magento webshop

Contactgegevens

BVB Media B.V.
Maasdijk 62
5308 JD Aalst Gld
Nederland

Telefoon: 0418 – 820 211
E-mail: sales@bvbmedia.nl

Openingstijden

We zijn elke werkdag aanwezig
van 09:00 tot 17:00.

WordPress website
TYPO3 webshop
React webshop
Angular webshop
Magento webshop

Website laten maken Zaltbommel

Vanuit regio Zaltbommel hebben wij meer dan 450 websites. Wil je jouw klanten ook een goede representatie van jouw merk of bedrijf geven? Dan kunnen wij jouw website maken. Omdat wij een full-service bureau zijn, profiteer je van een scherp design met oog voor detail, technisch van het allerhoogste niveau en optimaal vindbaar in Google.

Website ontwerp in Zaltbommel

Al vele klanten gingen je voor om een nieuwe website of snelle webshop te laten maken door BVB Media. Wij maken maatwerk websites, waardoor je uniek bent in de ontwerp van jouw website. Al tijdens het ontwerp, houden we er rekening mee om de snelheid te optimaliseren. Want een snelle website, zorgt voor een hoge ranking in Google, daardoor word je beter gevonden.

0
Websites gerealiseerd
0 +
Modules ontwikkeld
0
Jaar ervaring

Hoe werkt een website maken? 

Onze werkwijze is altijd persoonlijk en afgestemd op jou. Bij voorkeur gaan we om de tafel zitten om te horen en te “voelen” wat je graag wilt dat de website uitstraalt. Dit kunnen we zowel bij ons op kantoor in regio Zaltbommel doen, maar ook op locatie bij jou.
Vervolgens bepalen we wat we nodig hebben om jouw droom om te zetten in een online werkelijkheid. We maken een urenschatting voor de werkzaamheden, waarbij we transparant de uren specificeren. Daarna sturen we je een vrijblijvende offerte. Na goedkeuring gaan we direct aan de slag.

Full-Service website

Bij het maken van een website komt natuurlijk meer kijken dat alleen het ontwerp. Bij BVB Media maak je gebruik van Full-Service. Dat wil zeggen dat wij zorg dragen voor het gehele proces. Daarna kan je met trots je nieuwe website presenteren!

4.9
Gebaseerd op 55 beoordelingen
Goed👌
gijs vernooij
gijs vernooij
100% Specialisten in hun vakgebied. Er zijn maar weinig mensen die zó gedreven en gepassioneerd zijn als Bas en Bart, met hun professionele development-team als geoliede machine achter hen. Vanaf moment één hadden we een super klik. Bas begrijpt wat er nodig is om de geldmachine te laten draaien en zet 'alles op alles' om de gestelde deadlines te halen. Synergie is het woord wat afgelopen maanden vaak is gebruikt. Iedereen heeft zijn sterke kanten en Bas weet dit alles in de juiste flow te krijgen, is super punctueel en ziet elk detail. Het is zeldzaam dat dit allemaal zó heerlijk soepel gaat. I love you guys! 🤩
Marcel Theunissen
Marcel Theunissen
100% Specialist in zijn vakgebied. Er zijn maar weinig mensen die zó gedreven en gepassioneerd zijn als Bas, met zijn professionele development-team als geoliede machine achter hem. Vanaf moment één hadden we een super klik. Bas begrijpt wat er nodig is om de geldmachine te laten draaien en zet 'alles op alles' om de gestelde deadlines te halen. Synergie is het woord wat afgelopen maanden vaak is gebruikt. Iedereen heeft zijn sterke kanten en Bas weet dit alles in de juiste flow te krijgen, is super punctueel en ziet elk detail. Het is zeldzaam dat dit allemaal zó heerlijk soepel gaat. I love you man!
Mr. T
Mr. T
Een jong, dynamisch en energiek bedrijf! Voelen perfect aan wat je wilt en kunnen dit ook vertalen naar jouw behoefte. Zeker een aanrader!
BodyLine Zaltbommel
BodyLine Zaltbommel
Nadat we besloten hadden voor onze organisatie de omslag naar online te maken, waren we ook van mening dat we dit serieus en volledig moeten doen, en niet alleen aanwezigheid online creëren. Daarom hebben we ook diverse e-commerce bedrijven benaderd. Daarbij waren de eisen dat het bedrijf kennis van zaken heeft, niet alleen met het bouwen van een webshop, maar alles wat daarbij komt kijken, hosting (in eigen beheer), design, ontwikkeling en natuurlijk online marketing. Daardoor vielen er al snel veel bedrijven af. Doordat BVB Media met een open visie werkt, met dagelijkse en maandelijkse rapporten, een uitgebreid ticketsysteem maar altijd persoonlijk blijft, was de keuze eigenlijk al vrij snel gemaakt. Ondertussen een jaar verder absoluut geen spijt, en daarom ook een welverdiende 5-sterren waardering.
Anna Manukjan
Anna Manukjan
Als startende ondernemer moet ik op de centen letten en in het begin genoegen nemen met wat minder. Niks is minder waar als ik dit leg naast de inspanningen die bvb doet om mijn site succesvol te maken. Zeer betrokken. Technisch creatief en er wordt ook echt naar je geluisterd.
S.a.M
S.a.M
Heel fijn contact en altijd kwaliteit geleverd. Nu al geruime tijd klant bij BVB en er wordt vaak veel meer gedaan dan gevraagd. Iedereen die behoefte heeft aan een goede website op maat zou ik aanraden om met BVB contact op te nemen!
Ian Hendriks
Ian Hendriks
Heel fijn contact en altijd kwaliteit geleverd. Nu al geruime tijd klant bij BVB en er wordt vaak veel meer gedaan dan gevraagd. Iedereen die behoefte heeft aan een goede website op maat zou ik aanraden om met BVB contact op te nemen!
DJ School Noord-Holland
DJ School Noord-Holland
Na een leuk en prettig kennismakingsgesprek eind 2015 zijn we verder in gesprek geraakt over het maken van een op maat gemaakte website. Via vrienden had ik vernomen wat de kwaliteiten zijn van BVB Media en hier was niets aan gelogen.Naast het feit dat ze enorm hoge kwaliteit leveren was het een heel leuk en leerzaam traject om mee te maken. Hoe complex sommige maatwerkopties ook waren het werd opgepakt en tot een goed einde gebracht. Het systeem aan de achterzijde van onze site is erg gebruiksvriendelijk zodat ook de maatwerkpagina`s goed te beheren zijn.Nu 9 maanden later ben ik erg blij met het eindresultaat en kan dan ook BVB Media aan iedereen aanbevelen. Voor een webshop op maat met alle moderne mogelijkheden ben je bij hun aan het juiste adres!
Rick van Leent
Rick van Leent
Na een leuk en prettig kennismakingsgesprek eind 2015 zijn we verder in gesprek geraakt over het maken van een op maat gemaakte website. Via vrienden had ik vernomen wat de kwaliteiten zijn van BVB Media en hier was niets aan gelogen.

Naast het feit dat ze enorm hoge kwaliteit leveren was het een heel leuk en leerzaam traject om mee te maken. Hoe complex sommige maatwerkopties ook waren het werd opgepakt en tot een goed einde gebracht. Het systeem aan de achterzijde van onze site is erg gebruiksvriendelijk zodat ook de maatwerkpagina`s goed te beheren zijn.

Nu 9 maanden later ben ik erg blij met het eindresultaat en kan dan ook BVB Media aan iedereen aanbevelen. Voor een webshop op maat met alle moderne mogelijkheden ben je bij hun aan het juiste adres!
Rick van Leent
Rick van Leent
Working with Bas was a great experience. He put support to the next level. Even while he was on vacation he still gave me the support to finish my work. He knows what he is doing and besides all the technical stuff we had to go thru he keeps a calm, heartly and professional attitude. my advice: you need help? go get bas! thx bas!
Lamin Baumann
Lamin Baumann
Na jaren zwoegen met onze oude website kwam BVD Media op ons pad en dit geweldig bedrijf bood ons aan om voor ons een website te maken en tevens ons hierin te sponsoren. De samenwerking was in 1 woord geweldig. We lagen gelijk op 1 lijn en ze wisten precies wat we graag wilden. Het resultaat is dan ook een website waar we zo omzettend blij en trots op zijn. De reacties van onze sponsors, donateurs, bezoekers zijn alleen maar positief, het is zo overzichtelijk, professioneel en zo mooi opgezet. Niets anders dan lof van onze bezoekers en ook wij zijn laaiend enthousiast en blij met onze site gemaakt door BVB Media. Dank jullie wel!!
friendsofanimals01
friendsofanimals01
An example of how a b2b experience should be! With all the expertise that BVB Media has, they still know how to sustain a informal and direct contant. Thinking along and full of clever suggestions, that's what makes me happy client.
Bart Hermsen
Bart Hermsen
Bas van Beek maakte voor Slow Escargots een prachtige website met webwinkel, die hij nu nog steeds onderhoudt. Werken met Bas is prettig, omdat hij heel flexibel is en rap reageert als je met een vraag zit. Er is ook geen sprake van een uurtje-factuurtje-mentaliteit, maar gewoon oprechte passie voor zijn vak. En niet onbelangrijk: hij is betaalbaar.
Lennard ter Hall
Lennard ter Hall
Bas van Beek maakte voor Slow Escargots een prachtige website met webwinkel, die hij nu nog steeds onderhoudt. Werken met Bas is prettig, omdat hij heel flexibel is en rap reageert als je met een vraag zit. Er is ook geen sprake van een uurtje-factuurtje-mentaliteit, maar gewoon oprechte passie voor zijn vak. En niet onbelangrijk: hij is betaalbaar.
Lennard ter Hall
Lennard ter Hall
De keuze om het maken van een nieuwe website uit te besteden, vraagt veel tijd en aandacht. Echter de keuze om dit door BvB Media te laten doen, was zo gemaakt.Na enkele malen uitgebreid contact te hebben gehad, was het uiteindelijk na het bezoek aan het kantoor duidelijk dat dit de juiste partner voor ons is: een zeer professioneel bedrijf met enthousiaste, gedreven mensen met een ongelooflijke kennis van zaken. Opvallend is ook de goede communicatie.Deze sterke punten kwamen gedurende het gehele traject continu naar voren. De opdracht bevatte enkele uitdagende maatwerkonderdelen die perfect zijn opgepakt en uitgevoerd. De vooraf gemaakte afspraken zijn ook allemaal nagekomen. Gedurende het bouwproces word je keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.Het systeem ‘Beste webshop’ wordt aangeboden als een SaaS-oplossing. Je shop gaat dan draaien in een reeds bestaande omgeving. Hoewel je er van tevoren rekening mee houdt, is het nadeel dat je vaak tegen beperkingen aanloopt van zo’n bestaande omgeving.Na het sturen van onze eerste schetsen bleek echter dat er geen sprake was van enige beperking! Het systeem is dusdanig opgebouwd dat werkelijk alles mogelijk is. Deze onverwachte vrijheid zorgde voor veel extra input van onze kant. Deze werd probleemloos opgepakt, geïmplementeerd en aangepast totdat het volledig naar wens was. Deze flexibele opstelling zorgt ervoor dat de samenwerking met BvB Media uitermate prettig verloopt.Tot slot wil ik graag Bas in het bijzonder noemen. Zijn passie en gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat dit project naar een bijzonder hoog niveau getild is. Hiervan gaan wij, maar natuurlijk met name onze klanten, absoluut de vruchten plukken.Ivo IJsseldijkLedstripkoning
LedstripKoning
LedstripKoning
De keuze om het maken van een nieuwe website uit te besteden, vraagt veel tijd en aandacht. Echter de keuze om dit door BvB Media te laten doen, was zo gemaakt.

Na enkele malen uitgebreid contact te hebben gehad, was het uiteindelijk na het bezoek aan het kantoor duidelijk dat dit de juiste partner voor ons is: een zeer professioneel bedrijf met enthousiaste, gedreven mensen met een ongelooflijke kennis van zaken. Opvallend is ook de goede communicatie.

Deze sterke punten kwamen gedurende het gehele traject continu naar voren. De opdracht bevatte enkele uitdagende maatwerkonderdelen die perfect zijn opgepakt en uitgevoerd. De vooraf gemaakte afspraken zijn ook allemaal nagekomen. Gedurende het bouwproces word je keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

Het systeem ‘Beste webshop’ wordt aangeboden als een SaaS-oplossing. Je shop gaat dan draaien in een reeds bestaande omgeving. Hoewel je er van tevoren rekening mee houdt, is het nadeel dat je vaak tegen beperkingen aanloopt van zo’n bestaande omgeving.

Na het sturen van onze eerste schetsen bleek echter dat er geen sprake was van enige beperking! Het systeem is dusdanig opgebouwd dat werkelijk alles mogelijk is. Deze onverwachte vrijheid zorgde voor veel extra input van onze kant. Deze werd probleemloos opgepakt, geïmplementeerd en aangepast totdat het volledig naar wens was. Deze flexibele opstelling zorgt ervoor dat de samenwerking met BvB Media uitermate prettig verloopt.

Tot slot wil ik graag Bas in het bijzonder noemen. Zijn passie en gedrevenheid hebben ervoor gezorgd dat dit project naar een bijzonder hoog niveau getild is. Hiervan gaan wij, maar natuurlijk met name onze klanten, absoluut de vruchten plukken.

Ivo IJsseldijk
Ledstripkoning
Ivo IJsseldijk
Ivo IJsseldijk
Ik heb sinds enkele jaren mijn web site laten maken door bvb media, vanaf het begin als er iets is wat gedaan moet worden aan technische onderhoud etc, wordt ik door bvb media altijd erg vriendelijk en snel geholpen, en ik ben geen ster in computer wereld en zij blijven erg kalm en hulpzaam tot het probleem zeker is opgelost, mijn dank is erg groot en ik raad iedereen aan die web site nodig hebben door hen te laten doen,,,mijn site is expolease-wonen Zeliha keskin
Zeliha Keskin
Zeliha Keskin
BVB media helped me build my first big project at work. Not only did they surpass my expectations when building my webshop with their product, TYPO3 Multishop, but I was offered excellent service all throughout. I highly recommend BVB media.
Mia Vella
Mia Vella
BVB media helped me build my first big project at work. Not only did they surpass my expectations when building my webshop with their product, TYPO3 Multishop, but I was offered excellent service all throughout. I highly recommend BVB media.
Mia Vella
Mia Vella
With Bas I realized my first webshop. His own developed Multishop extension is absolutely world class and highly recommended.In my more than thirty years of professional practice I've never had such a pleasant and professional collaboration. Bas, you're my hero!
Rocco Höfer
Rocco Höfer
Great Shop system, very flexible, multiple payment modules, cool front-end editing, thanks for that great work!
Laura Strangozzi
Laura Strangozzi
Multishop is a great e-commerce solution combining content management power and the whole bunch of webshop-functionality. we really like the reliable and professional support from BVB Media!All of our customers are convinced of multishop!Awesome!
Björn Breder
Björn Breder
Perfect sevice and great products. Really good for our business. Thank you!
Philipp Baldermann
Philipp Baldermann
Zeer prettige partij om mee samen te werken. Korte lijnen en erg veel kennis in eigen huis. Kortom een aannrader op het gebied van SEO en TYPO3.
T. van Haaren
T. van Haaren
Wij (Red-Seadog) werken nu al weer geruime tijd met Multishop. Het is een erg fijn product met veel mogelijkheden. De modulaire opzet maakt het mogelijk om veel zaken aan de wensen van de klant aan te passen. De contacten met Bas (BVB Media) zijn plezierig en de respons op vragen is over het algemeen snel. Wanneer bugs gemeld worden, worden die snel opgepakt en gerepareerd. Een minpuntje is (het gebrek aan) de documentatie. Wanneer er een goede beschrijving zou zijn van alle mogelijkheden en instellingen van Multishop, zou dat al heel veel vragen en misverstanden kunnen voorkomen. Voor nu zijn we er erg blij mee.
Erwin Winkel
Erwin Winkel
Super Support,hat mir geholfen mein Problem zu beheben, an dem ich bereits verzweifelt bin.Kann ich nur empfehlen und sehe den Shop im Typo3 Bereich, als beste Wahl.Thank for the great support ;)GreetingsDirk
Dirk Persky
Dirk Persky
Ik ervaar vanaf het begin van onze samenwerking de drive en committent van alle BVB Media medewerkers om voor mij als ondernemer tot de beste mogelijke web oplossingen te komen. Waarbij kwaliteit, de bereidheid om mee te denken en zaken om te zetten/verbeteren/optimaliseren 'normaal' zijn voor BVB Media.Ik raad BVB Media dan ook ten zeerste aan een ieder!BVD Media begrijpt wat partnerschap inhoud!
TripleS International - FndF
TripleS International - FndF
Ik vind BVB Media een innovatief bedrijf. Ze werken al jaren aan hun eigen webshop pakket Multishop. Ik maak Multishop sinds 2010 en heb het product zien groeien tot een bewezen en zeer uitgebreid pakket. Ga zo door BVB!
jaap van deursen
jaap van deursen
I had a problem with German Umlauts in the generated PDF invoice in the Multishop Typo3 extension. After creating a topic in their forum my topic was picked up by Bas and he invested much effort and time to get things as desired and needed.This is what I call intensely invaluable service. I am very thankful for the very uncomplicated way of treating and solving bugs or problems like the one I had.
Uli von Homeyer
Uli von Homeyer
BVBmedia help me for my ecommerce project with Typo3Multishop. They are making a plugin just for my needs.Big thanks to BVBmedia and it's good work !
Christophe D
Christophe D
Since I have known Bas, I have seen his interest in really wanting to help find solutions for the needs his client has. he is a pro and his mind is brilliant.He is a hard and dedicated worker and will do all he can to make your project what you need it to be. I can highly recommend Bas and his team.
Kees-Jan de Maa
Kees-Jan de Maa
Zeer blij met de klant vriendelijkheid en deskundige hulp die er geboden kan worden.Weten waar ze het over hebben en denken met je mee!Zeker een aanrader!!
jamey van der Veeke
jamey van der Veeke
Al zo een 4 jaar gebruik ik Multishop als webwinkel binnen mijn eigen TYPO3 websites. Multishop is een betrouwbare multi-functionele webshop. Samenwerking met BVB Media is uitstekend en aanpassingen zijn nooit een probleem en snel gedaan.
Otto van Bruggen
Otto van Bruggen
Een zeer betrouwen partij wanneer het gaat om het bouwen van betrouwbare en vooral technisch goede webshops. Met jarenlange ervaring die terug gaat naar voor de eeuw wisseling kan ik BVB aanbevelen als een goede en solide partner bij online projecten.
Brian Florea
Brian Florea
Perfect system and support.
Stephan Hans Rainer Eich
Stephan Hans Rainer Eich
Persoonlijk, goed advies en meedenkend! Top service.
Dick Brandwijk
Dick Brandwijk
In een woordt een super bedrijf, maakt de mooiste websits en als er iets aangepast moet worden is dat geen probleem!Namens Ikke Tijd bedankt voor de super service!
Hannie v Bakel
Hannie v Bakel
Een goed idee hebben voor het starten van een webshop is één, het realiseren van een online winkel is een ander verhaal. Niet iedereen heeft verstand van al die ingewikkelde ICT dingen. Daarom was ik op zoek naar een bedrijf dat met mij mee kon denken en mij kon helpen met al die technische dingen. Ik ben helaas een echte digibeet.Bij BVB Media vond ik precies wat ik zocht: mensen met creativiteit, deskundigheid en - zeker net zo belangrijk - klantvriendelijkheid.Een webshop beginnen is geen fluitje van een cent. Je hebt er een muzikale begeleiding bij nodig.Met BVB Media is het mij gelukt om, binnen een samenwerking die klinkt als een klok, een goedlopende webshop te realiseren.Dankjewel BVB Media!Heleen Enter
Heleen Enter
Heleen Enter
BVB Media presteert het om mooie stabiele Multi-functionele webshops te bouwen voor een goede prijs/prestatie verhouding! Het bijzondere is dat BVB Media altijd meedenkt met de merchant en aanpassingen niet uit de weggaat! De shops zien er gelikt uit en ook uitbreidingen met diverse import & export plugins zijn beschikbaar!
Hans Bouman
Hans Bouman
Wij werken inmiddels ruim 6 jaar samen met BVB media en zijn zeer tevreden. Super prettig bedrijf om mee samen te werken en is altijd voor je bereikbaar. Een aanrader voor ieder ander bedrijf.
Niels Vanderveen
Niels Vanderveen
Na een hele slechte ervaring (in mijn ogen zware amateurs) kwam ik terecht bij BVB Media.Wat een verandering.. De klantenservice en de snelheid van hun werk is in één woord GEWELDIG!!Heb ik een vraag of een kleine aanpassing voor de website, het wordt binnen no-time voor mij geregeld.Daarbij zien alle websites van hun er tip top uitIk raad dan ook iedereen in mijn omgeving aan om bij BVB Media hun website onder te brengen.Wilt u investeren in een goede website? Dan bent u hier bij het juiste adres.
Whitney Jenner
Whitney Jenner
BVB is een top bedrijf. Wij werken al jaren samen met BVB, en zijn voor de volle 100% tevreden. Persoonlijke service en altijd een oplossing.Ga zo door ! 😉
Tim van der R
Tim van der R
Beste website bouwers die ik ken
Praiseparty Holland
Praiseparty Holland
js_loader

Contactgegevens

BVB Media B.V.
Maasdijk 62
5308 JD Aalst Gld
Nederland

Telefoon: 0418 – 820 211
E-mail: sales@bvbmedia.nl

Openingstijden

We zijn elke werkdag aanwezig
van 09:00 tot 17:00.